Wij zijn |

Wat is Antivirus Software

Antivirus software is een type computerprogramma dat is ontworpen om virussen, malware en andere kwaadaardige software te detecteren en te verwijderen van een computer of netwerk. Antivirus software werkt door het constant scannen van een computer of netwerk op zoek naar tekenen van malware of andere kwaadaardige software. Als de software een potentieel gevaarlijke code detecteert, zal het deze code verwijderen of isoleren om te voorkomen dat deze zich kan verspreiden of kan worden uitgevoerd.

Er zijn verschillende soorten antivirus software die op verschillende manieren werken. Sommige antivirus software is gericht op het detecteren van malware op basis van specifieke kenmerken van de code, terwijl andere software gebruikmaakt van machine learning om de kenmerken van malware te herkennen. Sommige antivirus software biedt ook extra beveiligingsfuncties, zoals het blokkeren van phishing-aanvallen of het beveiligen van online betalingen.

  Hoe kunnen wij u helpen?

  Server header verwijderen

  Ontdek hoe je de Server-header in HTTP-responses beheert voor IIS, Nginx en Apache om je webserver veiliger te maken. Veiligheid is geen luxe, maar een noodzaak.

  read more

  Certified Az Red Team Professional (CARTP) review

  In this blog post, I share my personal journey and insights from undertaking the Certified Azure Red Team Professional (CARTP) certification offered by Altered Security (former Pentester Academy). The course is a mix of lectures, demos, exercises, and hands-on practice, with a strong focus on methodology and techniques rather than specific tools.

  read more