Wij zijn |

Wat is CISM

CISM staat voor Certified Information Systems Manager en is een certificaat voor (beginnende) informatiebeveiliging professionals. De CISM-certificering wordt steeds relevanter nu cyberbeveiliging op bedrijfsniveau steeds meer op de kaart wordt gezet. De directie en het management hebben er steeds meer vragen over. De gedachte achter deze certificering is dat naarmate programma’s en behoeften groeien, professionals naast de diverse technische certificeringen die voor cyberbeveiliging in een grote onderneming vereist zijn, ook managementcertificaten nodig zullen hebben.

cism wat is het

Hoe kunnen wij u helpen?

Verander regelmatig je wachtwoord!

Gebruik van oude wachtwoorden voor administrators kan ernstige risico’s met zich meebrengen voor het bedrijfsnetwerk. Zorg ervoor dat wachtwoorden regelmatig geüpdatet worden om inbraken te voorkomen en de beveiliging van het netwerk te verbeteren.

read more

Responder: toegang krijgen tot een netwerk

Een van de allereerste stappen die we ondernemen tijdens een bedrijfsnetwerk pentest is het aanzetten van de tool Responder. Dit is een tool die luistert en antwoordt op broadcast verkeer binnen het subnet, met als doel het verkrijgen van NTLM hashes van gebruikers.

read more