Wij zijn |

Wat is CISO

De afkorting CISO staat voor Chief Information Security Officer en deze persoon is verantwoordelijk voor de informatiebeveiliging binnen een organisatie. Een CISO is bijvoorbeeld verantwoordelijk voor het tijdig laten uitvoeren van cyberveiligheidsmaatregelen zoals een DigiD pentest.

Hoewel alle ondernemingen iemand nodig hebben die de eindverantwoordelijkheid voor informatiebeveiliging draagt, hebben grotere ondernemingen vaak niet één persoon maar hele teams die zich met informatiebeveiliging bezighouden. Er is in zo’n team iemand nodig die toezicht houdt op alle informatiebeveiligingsaspecten en het team aanstuurt. Zo’n persoon wordt doorgaans de CISO van de organisatie genoemd.

ciso wat is het

Hoe kunnen wij u helpen?

Hoe werkt NTLM, NTLMv1, NTLMv2, LM?

In deze blogpost lees je over de werking van het NTLM authenticatieprotocol. Vaker dan eens worden termen door elkaar gebruikt. Wat is nu het verschil tussen NTLMv1 en NTLMv2? En hoe maak je van alleen een wachtwoord een valide NTLMv2-response?

read more

Server header verwijderen

Ontdek hoe je de Server-header in HTTP-responses beheert voor IIS, Nginx en Apache om je webserver veiliger te maken. Veiligheid is geen luxe, maar een noodzaak.

read more