Wij zijn |

Wat is CISSP

CISSP is een acroniem dat staat voor Certified Information Systems Security Professional. CISSP is in 1994 geïntroduceerd door (ISC)², dit is een internationale stichting zonder winstoogmerk dat zich op het gebied van informatiebeveiliging richt.[1] Het is ontworpen om werkervaring in informatiebeveiliging en een praktische kennis van beveiligingsprincipes en -praktijken te valideren.

CISSP is niet geschikt voor elke informatiebeveiliger of leidinggevende, maar is een certificering die op zijn minst zou moeten worden overwogen door iedereen die een carrière in informatiebeveiliging start, op welk niveau dan ook. Voor sommige functies met betrekking tot informatiebeveiliging, zoals IT-directeur, beveiligingsanalist en Chief Information Security Officer (CISO), wordt de CISSP-certificering als een pre beschouwd.

 

cissp wat is het

Hoe kunnen wij u helpen?

Verander regelmatig je wachtwoord!

Gebruik van oude wachtwoorden voor administrators kan ernstige risico’s met zich meebrengen voor het bedrijfsnetwerk. Zorg ervoor dat wachtwoorden regelmatig geüpdatet worden om inbraken te voorkomen en de beveiliging van het netwerk te verbeteren.

read more