Wij zijn |

Wat is CISSP

CISSP is een acroniem dat staat voor Certified Information Systems Security Professional. CISSP is in 1994 geïntroduceerd door (ISC)², dit is een internationale stichting zonder winstoogmerk dat zich op het gebied van informatiebeveiliging richt.[1] Het is ontworpen om werkervaring in informatiebeveiliging en een praktische kennis van beveiligingsprincipes en -praktijken te valideren.

CISSP is niet geschikt voor elke informatiebeveiliger of leidinggevende, maar is een certificering die op zijn minst zou moeten worden overwogen door iedereen die een carrière in informatiebeveiliging start, op welk niveau dan ook. Voor sommige functies met betrekking tot informatiebeveiliging, zoals IT-directeur, beveiligingsanalist en Chief Information Security Officer (CISO), wordt de CISSP-certificering als een pre beschouwd.

 

cissp wat is het

Hoe kunnen wij u helpen?

Hoe werkt NTLM, NTLMv1, NTLMv2, LM?

In deze blogpost lees je over de werking van het NTLM authenticatieprotocol. Vaker dan eens worden termen door elkaar gebruikt. Wat is nu het verschil tussen NTLMv1 en NTLMv2? En hoe maak je van alleen een wachtwoord een valide NTLMv2-response?

read more

Server header verwijderen

Ontdek hoe je de Server-header in HTTP-responses beheert voor IIS, Nginx en Apache om je webserver veiliger te maken. Veiligheid is geen luxe, maar een noodzaak.

read more