Wij zijn |

Wat is CISSP

CISSP is een acroniem dat staat voor Certified Information Systems Security Professional. CISSP is in 1994 geïntroduceerd door (ISC)², dit is een internationale stichting zonder winstoogmerk dat zich op het gebied van informatiebeveiliging richt.[1] Het is ontworpen om werkervaring in informatiebeveiliging en een praktische kennis van beveiligingsprincipes en -praktijken te valideren.

CISSP is niet geschikt voor elke informatiebeveiliger of leidinggevende, maar is een certificering die op zijn minst zou moeten worden overwogen door iedereen die een carrière in informatiebeveiliging start, op welk niveau dan ook. Voor sommige functies met betrekking tot informatiebeveiliging, zoals IT-directeur, beveiligingsanalist en Chief Information Security Officer (CISO), wordt de CISSP-certificering als een pre beschouwd.

 

cissp wat is het

Hoe kunnen wij u helpen?

Stored XSS in BigBlueButton

Pentests.nl has discovered a vulnerability in BigBlueButton (version 2.4.7 and prior) which could be exploited to perform stored Cross-Site Scripting (XSS) attacks by sending private messages to users.

read more

Win een phishing simulatie

Pentests.nl bestaat vandaag precies 100 dagen en wie jarig is trakteert. Daarom geven we drie gratis phishing simulaties weg! Laat een bericht achter via LinkedIn of onze contactpagina, dan ontvangt u van ons een lotnummer. Volgende week dinsdag zullen we de winnende lotnummers bekendmaken.

read more