Wij zijn |

Wat is een CVD

Een Coordinated Vulnerability Disclosure (CVD) is een programma gericht op het bijdragen aan de beveiliging van een organisaties. Met een CVD geven organisaties aan dat zij open staan voor het ontvangen van kwetsbaarheden van externe onderzoekers die deze kwetsbaarheden hebben geïdentificeerd. Een CVD definieert de spelregels voor het vinden en melden van deze kwetsbaarheden. Zo wordt er bijvoorbeeld vaak gesteld dat de onderzoeker de gevonden kwetsbaarheid niet verder uitbuit dan nodig is voor het aantonen van het lek en wordt er van de onderzoeker verwacht dat hij of zij de kwetsbaarheid niet publiekelijk maakt (voordat deze verholpen is).

 

cvd wat is het

Hoe kunnen wij u helpen?

Server header verwijderen

Ontdek hoe je de Server-header in HTTP-responses beheert voor IIS, Nginx en Apache om je webserver veiliger te maken. Veiligheid is geen luxe, maar een noodzaak.

read more

Certified Az Red Team Professional (CARTP) review

In this blog post, I share my personal journey and insights from undertaking the Certified Azure Red Team Professional (CARTP) certification offered by Altered Security (former Pentester Academy). The course is a mix of lectures, demos, exercises, and hands-on practice, with a strong focus on methodology and techniques rather than specific tools.

read more