Wij zijn |

Wat is Greybox

Grey Box testing, of soms ook wel als Gray Box testing gespeld, is een pentest techniek waarbij er vooraf een deel van de informatie wordt verschaft aan de tester. Hier kan ook gedacht worden aan het aanleveren van testaccounts van normale gebruikers. De tester krijgt echter geen toegang tot alle informatie of accounts met administratieve rechten.

Grey Box is een testmethode dat gezien kan worden als mengelmoes van Whitebox en Blackbox. Daarom wordt het ook vaak als ideale tussenweg gezien. Het levert realistischere resultaten dan een whitebox pentest en geef meer volledigheid dat een blackbox pentest.

 

greybox wat is het

Hoe kunnen wij u helpen?

Server header verwijderen

Ontdek hoe je de Server-header in HTTP-responses beheert voor IIS, Nginx en Apache om je webserver veiliger te maken. Veiligheid is geen luxe, maar een noodzaak.

read more

Certified Az Red Team Professional (CARTP) review

In this blog post, I share my personal journey and insights from undertaking the Certified Azure Red Team Professional (CARTP) certification offered by Altered Security (former Pentester Academy). The course is a mix of lectures, demos, exercises, and hands-on practice, with a strong focus on methodology and techniques rather than specific tools.

read more