Wij zijn |

Wat is Spam

Spam is ongewenste, massaal verzonden elektronische post die wordt verstuurd naar een groot aantal ontvangers zonder hun toestemming. Spam wordt vaak gebruikt door bedrijven of individuen om hun producten of diensten te adverteren, maar kan ook worden gebruikt om phishing-aanvallen uit te voeren of om malware te verspreiden.

Spam kan worden verzonden via verschillende kanalen, zoals e-mail, sociale media of sms-berichten. Het kan vervelend zijn om constant spam te ontvangen en het kan ook een bedreiging vormen voor de beveiliging, aangezien het vaak wordt gebruikt om malware te verspreiden of om gebruikers te misleiden om persoonlijke informatie te verstrekken.

Om spam te voorkomen, is het belangrijk om voorzichtig te zijn met het geven van uw e-mailadres of andere persoonlijke informatie aan onbekende partijen. Het gebruik van spamfilters op e-mailaccounts kan ook helpen om spam te blokkeren voordat het in de inbox terechtkomt. Ook kan het juist instellen van DKIM, DMARC en SPF de kans op ontvangen van spam verminderen.

  Hoe kunnen wij u helpen?

  Server header verwijderen

  Ontdek hoe je de Server-header in HTTP-responses beheert voor IIS, Nginx en Apache om je webserver veiliger te maken. Veiligheid is geen luxe, maar een noodzaak.

  read more

  Certified Az Red Team Professional (CARTP) review

  In this blog post, I share my personal journey and insights from undertaking the Certified Azure Red Team Professional (CARTP) certification offered by Altered Security (former Pentester Academy). The course is a mix of lectures, demos, exercises, and hands-on practice, with a strong focus on methodology and techniques rather than specific tools.

  read more