Wij zijn |

Wat is DKIM

DKIM is net als DMARC een standaard dat gebruikt kan worden bij e-mailverkeer. De letters DKIM staan voor DomainKeys Identified Mail en hiermee kunnen mailontvangers controleren of de e-mail afkomstig is van een authentiek en geautoriseerd domein. Het kan gezien worden als een digitale handtekening die in de e-mailheader wordt toegevoegd en beveiligd wordt met cryptografie.

Zodra de mailontvanger heeft vastgesteld dat een e-mail is ondertekend met een geldige DKIM-handtekening, is het zeker dat de e-mail authentiek en niet gewijzigd is. De validatie van DKIM vindt vaak plaats op serverniveau en is niet zichtbaar voor de eindgebruikers. Een eindgebruiker kan de DKIM-handtekening wel zien in de broncode van de mail.[1]

 

dkim wat is het

Hoe kunnen wij u helpen?

Stored XSS in BigBlueButton

Pentests.nl has discovered a vulnerability in BigBlueButton (version 2.4.7 and prior) which could be exploited to perform stored Cross-Site Scripting (XSS) attacks by sending private messages to users.

read more

Win een phishing simulatie

Pentests.nl bestaat vandaag precies 100 dagen en wie jarig is trakteert. Daarom geven we drie gratis phishing simulaties weg! Laat een bericht achter via LinkedIn of onze contactpagina, dan ontvangt u van ons een lotnummer. Volgende week dinsdag zullen we de winnende lotnummers bekendmaken.

read more