Wij zijn |

Wat is DMARC

DMARC is een standaard dat gebruikt wordt bij e-mailverkeer. De letters staan voor Domain-based Message Authentication, Reporting & Conformance en is een standaard dat gebruik maakt van Sender Policy Framework (SPF) en DomainKeys Identified Mail (DKIM) om de authenticiteit van een e-mailbericht te bepalen.

DMARC maakt het voor (ISP’s) gemakkelijker om kwaadaardige e-mailpraktijken, zoals domain spoofing, te voorkomen.[1]

 

dmarc wat is het

Hoe kunnen wij u helpen?

QR Codes: Het onverwachte wapen in Device Code Phishing

Device code phishing, net als aanvallen via Adversary-in-the-middle (AiTM), vertegenwoordigt een geavanceerde vorm van cyberdreiging die zich onderscheidt van traditionele phishing. Device code phishing exploiteert de ‘OAuth2 Device Authorization Grant flow‘ van Microsoft Azure, die gebruikers in staat stelt zich aan te melden bij apparaten met beperkte invoermogelijkheden.

read more

CORS: het belang van Cross-Origin Resource Sharing

Bij onze klanten zien we een toenemende implementatie van Cross-Origin Resource Sharing (CORS). Helaas constateren we ook een stijging in het aantal onveilig geconfigureerde CORS-implementaties. In deze blog duiken we dieper in wat CORS is, de meest voorkomende misconfiguraties en hun potentiële risico’s, en hoe je sterke CORS-regels kunt instellen om je webapplicaties te beschermen.

read more