Wij zijn |

Wat is eWPT en eWPTX

eWPT en eWPTX zijn twee cyber security certificaten gericht op het hacken van webapplicaties. Deze certificaten worden aangeboden door eLearnSecurity[1] en zijn een goede graadmeter om de technische kennis van een pentester te bepalen. De letters staan voor eLearnSecurity Web Application Penetration Tester (eXtreme).

Het eWPT kan gezien worden als entry-level certificaat voor beginnende pentesters. De eXtreme-variant staat binnen de branche aangeschreven als één van de meest geavanceerde webapplicatie pentest certificaten op het gebied van webapplicatie pentesting. Binnen het kwalificatieschema[2] van het CCV geldt het eWPTX als erkend certificaat dat aantoont dat de pentester in staat is om een pentest uit te voeren.

De pentesters van pentests.nl zijn in het bezit van zowel het eWPT als het eWPTX.[3]

 

ewpt-ewptx wat is het

Hoe kunnen wij u helpen?

Stored XSS in BigBlueButton

Pentests.nl has discovered a vulnerability in BigBlueButton (version 2.4.7 and prior) which could be exploited to perform stored Cross-Site Scripting (XSS) attacks by sending private messages to users.

read more

Win een phishing simulatie

Pentests.nl bestaat vandaag precies 100 dagen en wie jarig is trakteert. Daarom geven we drie gratis phishing simulaties weg! Laat een bericht achter via LinkedIn of onze contactpagina, dan ontvangt u van ons een lotnummer. Volgende week dinsdag zullen we de winnende lotnummers bekendmaken.

read more